XII Dečiji sajam

Pozivamo vas da nas posetite tokom 12. Dečijeg sajma koji će biti održan od 1. do 3. novembra u hali 3 Beogradskog sajma. Za vas i vaše mališane pripremili smo brojna iznenađenja.

Neven krema

Neven krema

Neven krema za negu i zaštitu svih tipova kože, posebno za suvu, osetljivu i oštećenu/ispucalu. Sadrži uljani ekstrakt nevena koji zajedno sa vitaminom E i pantenolom deluje umirujuće, zaceljujuće i obnavljajuće. Ostale optimizovane komponente kreme doprinose izrazitoj hidrataciji kože i čine je somotasto mekom i sjajnom. Ne ostavlja vidljivi masni film nakon nanošenja, zbog čega se može koristiti na svim delovima tela gde je koža suva i oštećena. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 150ml


Pavlogal® bebi šampon

Pavlogal® bebi šampon sa ekstraktom kamilice i pantenolom je izrazito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu glave i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol i ekstrakt kamilice doprinose zdravom, svilenkasto sjajnom izgledu kose. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

Pavlogal® bebi kupka

Pavlogal® bebi kupka sa ekstraktom kamilice, pantenolom i alantoinom je izra¬zito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol, ekstrakt kamilice i alantoin doprinose zdravom izgledu kože i deluju preventivno u odnosu na razvoj upala. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

Pavlogal® bebi ulje

Pavlogal® bebi ulje koristi se za čišćenje i vlaženje osetljivih mesta na koži na kojima su zaostali bebi puder i krema, nakon čega sprečava isušivanje kože i pojavu ojeda. Može se koristiti i za masažu bebe. Optimizovani sastojci daju ovom proizvodu i svojstva izrazito efikasnog sredstva za skidanje šminke.

Pakovanje: 200ml


ELIOT kolekcija

Intenzivni, nemasni losion za normalnu i kožu osetljivu na brijače. Specijalna formula omogućava izrazito hidrantno, omekšavajuće i umirujuće delovanje na kožu nakon brijanja, čineći je sjajnom i glatkom. Sadrži ekstrakt hamamelisa i alantoin, komponente odgovorne za ubrzano zaceljivanje sitnih posekotina i sprečavanje upale kože.

Delikatno parfimisan, kožu ostavlja nežnom i dobro zaštićenom, sa prijatnim osećajem hlađenja


Bebi sprej

Bebi sprej sa cink oksidom sadrži značajnu koncentraciju cink oksida koji ima ulogu u zaštiti osetljive kože deteta od ojeda, kao i u ublažavanju tegoba prethodno formiranog ojeda; ulje nevena i alantoin koji deluju protiv upala i, zajedno sa pantenolom ubrzavaju zaceljivanje ojeda; bademovo ulje kao izuzetan prirodan emolijens, vitamin E kao antioksidans i  vlažeće sredstvo. Sprej se vrlo lako nanosi i formira nemasnu, hidrantnu barijeru koja sprečava dalje iritacije.

Uputstvo za upotrebu:

Za postizanje efikasne prevencije i olakšavanja tegoba ojeda, sprej nanositi na sveže opranu i osušenu kožu dva puta u toku dana (ili više puta, ukoliko je potrebno. Kod novorođenčadi, aplikaciju ponoviti kod svake promene pelena. U slučaju preosetljivosti, prestati sa upotrebom spreja.

Pakovanje: 150ml