Skidač laka za nokte

Skidač laka za nokte omogućava lako i efikasno uklanjanje laka bez efekta beljenja noktiju i okolne kože. Ovakav efekat postignut je inkorporiranjem sredstva za premašćivanje.

Pakovanje: 50ml, 65ml i 120ml

DCP Hemigal - Skidač laka za nokte

Skidač laka za nokte sa pumpicom

Skidač laka za nokte sa ricinusovim uljem i mirisom ljiljana brzo i lako uklanja lak sa noktiju, bez isušivanja i beljenja. Ricinusovo ulje vraća sjaj noktima, deluje emolijentno na zanoktice, čime ih omekšava i hidrira. Nokte nakon tretmana ostavlja namirisanim prijatnim, senzualnim mirisom.

Pakovanje: 125ml

DCP Hemigal - Skidač laka za nokte

Skidač laka za nokte bez acetona sa pumpicom

Skidač laka za nokte bez acetona sa mirisom jasmina, arganovim uljem, optimizovanom pšeničnom proteinskom komponentom i pantenolom je visoko efikasna i vrlo blaga formula za uklanjanje laka sa prirodnih i veštačkih noktiju, bez oštećenja, beljenja i/ili lepljenja. Proteinska komponenta i pantenol ojačavaju nokatnu ploču i deluju preventivno u odnosu na pojavu listanja. Arganovo ulje i pantenol vraćaju sjaj noktima, deluju emolijentno na zanoktice, čime ih omekšavaju, hidriraju i regenerišu. Nakon tretmana, skidač nokte ostavlja namirisanim prijatnim, osvežavajućim mirisom.

Pakovanje: 125ml