Nega usana

Labial proizvodi predstavljaju kombinaciju efikasnih emolijenata i egzotičnih aroma. Sprečavaju gubljenje vlage i time onemogućavaju nastajanje i ublažuju već postojeću ispucalost usana.

Pakovanje: 4,4g

DCP Hemigal - Labial - Nega usana

Transparent Labial stick

 

Passion

Passion Transparent labial stik je atraktivna kristalno providna formulacija crvene boje za kompletnu negu, savršen sjaj i diskretnu crvenu boju usana koja dodatno naglašava njihovu punoću i lepotu.  Jedinstveni izgled providnog stika ispraćen je visokom efikasnošću u održavanju usana mekim i glatkim, kao i senzualnom aromom za potpuno zadovoljstvo upotrebom proizvoda.

Crystal

Crystal Transparent labial stik je atraktivna kristalno providna formulacija za kompletnu negu i savršen sjaj usana koji ističe njihovu punoću i lepotu. Jedinstveni izgled providnog stika ispraćen je visokom efikasnošću u održavanju usana mekim i glatkim, kao i senzualnom aromom za potpuno zadovoljstvo upotrebom proizvoda.

Jasmin

Jasmin Transparent labial stik je atraktivna kristalno providna formulacija ljubičaste boje za kompletnu negu i savršen sjaj usana koji ističe njihovu punoću i lepotu. Jedinstveni izgled providnog stika ispraćen je visokom efikasnošću u održavanju usana mekim i glatkim, kao i senzualnom aromom za potpuno zadovoljstvo upotrebom proizvoda.

DCP Hemigal - Labial - Nega usana