Vosak za kosu

Wax X Hold je kompleksna formula poslednje generacije za kreiranje frizura. Atraktivni izgled, sofisticirana izrada i efikasnost čine ga neophodnim u dizajnu jedinstvenih, smelih i ekstremnih frizura. Vosak nije lepljiv, ne generiše osećaj masnoće, nema tendenciju obaranja kose i obezbeđuje jako ali fleksibilno učvršćivanje uz istovremeno kondicioniranje kose. Po nanošenju, nastali film na kosi ne puca čime se eliminiše mogućnost nastanka vidljivih belih ostataka u kosi. Ovaj vosak daje kosi jedinstveni sjaj koji čini da ona izgleda zdravo i negovano.

Pakovanje: 80ml

 

Briljantin gel

Briljantin gel obogaćen je važnim sastojcima za negu i kondicioniranje kose. Upotrebom gela kosa postaje sjajna i meka i lako se oblikuje.

Pakovanje: 65ml i 120ml

 

Ulja za kosu

Kombinacija pogodnih emolijenata i prirodnih biljnih ulja namenjena je nezi i postizanju atraktivnog sjaja kose. Sprečavaju isušivanje kose.

Pakovanje: 50ml, 65ml, 100ml

 

L’OCO Gel FORTE

L’OCO Gel FORTE je idealno sredstvo za oblikovanje modernih frizura. Snažno učvršćuje kosu, daje joj sjaj i elastičnost.

Pakovanje: 100ml, 180ml i 350ml

 

L’OCO Gel Wet Look

L’OCO Gel WET LOOK je idealno sredstvo za oblikovanje modernih frizura i postizanje efekta vlažnog izgleda. Snažno učvršćuje kosu, daje joj sjaj i elastičnost.

Pakovanje: 100ml i 180ml

 

L’OCO Gel Strong gel

L’OCO Gel za kosu Strong hold je namenjen za oblikovanje kreativnih frizura koje zahtevaju jako učvršćivanje. Balansirana formula daje kosi jedinstveni sjaj i sprečava isušivanje kose i kože glave tokom svakodnevne upotrebe.

Pakovanje: 150ml

 

L’OCO Ultra Strong gel

L’OCO Gel za kosu Ultra-strong hold je namenjen za oblikovanje intenzivnih frizura koje zahtevaju ekstremno, ultra-jako učvršćivanje. Balansirana formula daje kosi jedinstveni sjaj i sprečava isušivanje kose i kože glave tokom svakodnevne upotrebe.

Pakovanje: 150ml

HYDROGEN CREAM

Hydrogen Cream je bezbedan i lak za korišćenje. Specijalno odabrana formulacija štiti kožu od oštećenja tipičnih za primarne oksidišuće agense. Pripremljen je u obliku stabilne emulzije koja sadrži ekstrakt koprive i ricinusovo ulje.

Koncentracije: 6%, 9% i 12%
Pakovanje: 150ml

DCP Hemigal - Nega kose