FITODEPIL Hladni vosak za depilaciju

FITODEPIL Hladni vosak za depilaciju je baziran na šećeru i izrađen je od 100% prirodnih sastojaka. Postizanje profesionalnih rezultata, odnosno, koža bez dlaka u trajanju i do šest nedelja, moguće je za samo deset minuta. Koža nakon tretmana je glatka, meka i hidratisana. Ostaci voska se vrlo lako uklanjanju toplom vodom i tkaninom.

Pakovanje: 150g

 

FITODEPIL Krema za depilaciju

FITODEPIL Krema za depilaciju temeljno i potpuno bezbolno odstranjuje suvišne dlačice sa tela. Posebno optimizovana formula kreme omogućava da proces depilacije, u zavisnosti od kvaliteta dlake, traje u proseku oko 5 minuta. Nakon upotrebe, koža je glatka i nežna na dodir.

Pakovanje: 80ml

 

Topli vosak za depilaciju

Uklanjanje dlaka preparatima poput FITODEPIL Toplog voska je za mnoge žene najprihvatljiviji postupak. Dlake se uklanjaju iz korena što omogućava da rezultat jednog tretmana traje i šest do osam nedelja. Dizajniran da obezbedi maksimalno uklanjanje dlaka DepilWax stvara uslove za dobijanje profesionalnih rezultata u kućnim uslovima.

Pakovanje: 75 ml

Depilacione trake

Depilacionim trakama vrši se uklanjanje dlaka iz korena, što omogućava postizanje profesionalnih rezultata u kućnim uslovima. Trake se koriste za depilaciju normalne kože, bez oštećenja. 

Vosak sadrži ulje nevena koje ublažava crvenilo kože, karakteristično za upotrebu depilacionih traka i ubrzava njegovo povlačen

 

 

DCP Hemigal - Fitodepil vosak i krema za depilaciju

FITODEPIL kolekcija
DEPIL krema - Uputstvo
DEPIL trake - Uputstvo
DEPIL trake
FITODEPIL - Topli vosak - Uputsvo