O nama

Proizvodni program DCP HEMIGAL-a sačinjavaju: 

  • Proizvodi za negu nežne i osetljive kože novorođenčadi i dece;
  • Proizvodi za negu i kondicioniranje kože lica i tela;
  • Proizvodi za negu, čišćenje, kondicioniranje i oblikovanje kose;
  • Fitopreparati sa anticelulitnim svojstvima, za oblikovanje tela;
  • Preparati za depilaciju

 

Istorijat

Istorijat Priča o DCP- HEMIGAL-u počinje 1995-te i pomalo podseća na savremenu poslovnu bajku: osnivač i vlasnik Živorad Denić je, sa još dvoje zaposlenih, počeo sa radom u malom iznajmljenom prostoru u Leskovcu. Tokom godina kompanija se kontinuirano razvijala, držeći se bazičnih principa uspeha: praćenje trendova svetskog i srpskog kozmetičkog tržišta, odsustvo kopromisa u pogledu kvaliteta proizvoda, stroga interna kontrola izrade, efikasan transport proizvoda do kupaca.

DCP HEMIGAL je do juna 2006. godine obavljao svoju delatnost na više iznajmljenih lokacija u Leskovcu. Od onda, kompletna proizvodnja, laboratorije za razvoj i kontrolu kvaliteta i magacini objedinjeni su u novom objektu koji je projektovan tako da zadovolji zahteve dobre proizvođačke prakse u proizvodnji kozmetike.

Radeći postepeno i strpljivo uspeli smo da razvijemo veoma široku paletu proizvoda koji su aranžirani u kolekcije: Pavlogal, Fitogal, Ina Bella, Eliot, Abbronzare. Široko smo zastupljeni na srpskom tržištu, ali i na tržištima susednih država.

Sigurno je da danas, u 2012-oj, imamo mnogo razloga da budemo ponosni. Ipak, najponosnim nas čini zadovoljstvo i poverenje korisnika naših proizvoda.

Proizvodni pogon DCP Hemigal-a

 

Misija i Vizija

MISIJA:

Naša misija je pružanje vrhunskih proizvoda krajnjim potrošačima i kupcima, uz maksimalan razvoj svakog zaposlenog i nesebičnu brigu o društvenoj zajednici.

VIZIJA:

DCP HEMIGAL – lider u proizvodnji kozmetike na Balkanu, poznat po kvalitetu proizvoda, pouzdanosti i otvorenosti za saradnju.

Politika kvaliteta, životne sredine i dobre proizvođačke prakse u oblasti kozmetike,

DCP Hemigal d.o.o razvija i proizvodi kozmetičke proizvode koji su svrstani u kolekcije "Pavlogal", "Fitogal", "L’OCO", "Eliot", "Abbronzare" i "Fitodepil. Svi proizvodi su razvijeni u sopstvenoj laboratoriji i rezulat su sofisticirane tehnologije razvoja i proizvodnje, na bazi sirovina vrhunskog kvaliteta nabavljenih od najpoznatijih svetskih proizvođača, kao što su BASF, Evonik, Sabo, Schulke&Mayer, Zimmer Schwartz itd.

 

Primenom znanja i savremenih tehnologija bazirajući svoje poslovanje na međunarodno priznatim standardima kvaliteta prema ISO 9001:2015, životne sredine prema ISO 14001:2015 i dobre proizvođačke prakse u industriji kozmetike prema ISO 22716:2007  DCP Hemigal teži da bude lider u proizvodnji kozmetičkih proizvoda na Balkanu, prepoznat po kvalitetu proizvoda, pouzdanosti i otvorenosti za saradnju.

 

Kroz kontinuirane promene, koje se realizuju u okviru tržišta koje postavlja sve oštrije zahteve, resursa koji su ograničeni, konkurentnosti koja se teško stiče a lako gubi DCP Hemigal d.o.o. strateško opredeljenje temelji na:

Usreseđenosti na korisnika u cilju da se ispune zahtevi korisnika i težnji da se nadmaše njihova očekivanja.

Liderskoj ulozi rukovodstva i kreiranju okruženja koje ohrabruje saradnike da ostvaruju postavljene ciljeve i viziju.

Angažovanju kompetentnih ljudi koji imaju izgrađenu svest o svom doprinosu sistemima menadžmenta kvalitetom (QMS), životnom sredinom (EMS) i dobrom proizvođačkom praksom u industriji kozmetike(GMP), koji primenom znanja, stavovima prema poslu doprinose dostizanju planiranih i očekivanih rezultata kompanije.

Procesnom pristupu, upravljanju procesima i sistemom kao celinom koji se realizuje primenom PDCA ciklusa uz sveopštu usresređenost na „razmišljanje zasnovano na riziku“ u cilju iskorišćenja prilika i sprečavanja nepoželjnih rezultata tako da se ostvaruju predviđeni rezultati.

Sticanju novih znanja i veština kao i slobodnom razmenom iskustava unutar timova i zadovoljstvu pri obavljanju posla, kao i rezultatima DCP Hemigal d.o.o.

Poboljšanju kroz konzistentno ispunjavanje zahteva i bavljenje budućim potrebama i očekivanjima što predstavlja izazov za organizaciju koja posluje u sve dinamičnijem i kompleksnijem okruženju.

Donošenju odluka na osnovu činjenica poređenjem performansi referentnih menadžment sistema sa postavljenim ciljevima.

Menadžmentu međusobnim odnosima i razvoju uzajamno korisnih odnosa sa svim zaineteresovanim stranama radi stvaranja partnerstva i dugoročne saradnje.

Posvećenosti prevenciji zagađenja i zaštiti životne sredine kroz posvećenost ispunjavanju svojih obaveza za usklađenost koja se odnosi na utvrđene aspekte životne sredine i stalnom poboljšanju EMS učinka i EMS sistema upravljanja radi unapređenja performansi kao i razvoju svesti o posledicama neispunjenja usklađenosti.

Opredeljenju usaglašenosti najmanje sa odgovarajućim zakonskim i drugim zahtevima sa kojima se kompanija saglasila.

 

Doslednom primenom sistema menadžmenta kvalitetom, sistema upravljanja životnom sredinom i dobrom proizvođačkom praksom u industriji kozmetike DCP Hemigal d.o.o. stvara dodatnu vrednost organizaciji, zaposlenima, vlasnicima i društvu uopšte.

29.10.2017.
Generalni direktor
Igor Denić